2015 September

NEW Course venues in Europe

We have the pleasure to announce our NEW course venues in Europe. Our post educational modules in ART® will now be available in Alicante in Spain, and Amsterdam in the Netherlands. We will start with the Upper Extremity module at both venues. We are looking forward to be working with dedicated colleagues and to meet more clinicians at our NEW venues.

If you are thinking of joining an ART® course in general, please do be advised to register early and get your study materials. Our courses are intensive and require a certain level of anatomical knowledge from the participant.

For more information and registration, please click on the respective picture:

amsterdamtop2016

Instructors will be Sander Daams and Nicolai van der Lagen.

alicantetop2016

Instructors will be Paul Espe and Nicolai van der Lagen.

Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone

ART i Norge

??????????????????????????

Active Release Techniques® (ART®) er et unikt system for undersøkelse og behandling av bløtvev (muskler, sener, perifere nervebaner, leddbånd, bindevev, hinner, kapsler). Metoden benyttes av fysioterapeuter, kiropraktorer, manuellterapeuter, naprapater og osteopater over hele verden. Undersøkelses- og behandlingssytemet har blitt utviklet, oppgradert og fornyet i løpet av de siste 30 år. Metoden er utviklet av Dr. Mike Leahy fra Colorado Springs, USA. Han har over en periode på 30 år samlet mange av de aller beste klinikere i USA og Canada på tvers, og jobber kontinuerlig med sitt team for å videreutvikle behandlingssystemet.

courseseurope

Behandlingssystemet er en kombinasjon av undersøkelse (palpasjonsferdigheter) og behandling. ART® Terapeuten benytter hendene for å evaluere endringer og spenninger i muskulatur, sener, nerver, leddbånd, bindevev, hinner, kapsler. ‘Abnormale’ vev behandles ved å kombinere en spesifikk tensjon samtidig som vevet beveger seg, ART® er HANDS ON og krever at du benytter potensialet som ligger i hendene og fingrene for å utøve teknikkene på korrekt måte.

Ved siden av å utøve yrket i praksis har ART® Klinikken undervisningsansvaret for Europa. Mange klinikere med ulik bakgrunn, medisinske apparater til toppidrettslag, klubber og nasjonallag har fått undervisning av ART® terapeutene fra klinikken. Mer enn 70 samlinger er unnagjort i Europa siden oppstarten i 2009 da Nicolai reiste til England, Leeds Carnegie og Rhinos. Siden da har Teamet arbeidet blant annet med Everton FC, Tottenham FC, FC Midtjylland og mange flere. Flere kurs venter og bare i 2016 holdes det mer enn 20 samlinger i regi av kontoret i Moss rundt i Europa.

ART® er for mange terapeuter en “Missing Link” i praksisen, uavhengig av bakgrunn. Kursmodulene til ART® i Europa skaper en ny plattform med “moderne” terapeuter og mange får gleden av fellesskapet som etableres på tvers av bakgrunn. ART® terapeutene i Europa innehar et høyt faglig nivå hvor de enkelte jobber innen ulike spesialfelt. Mange jobber tett opp mot proffe utøvere, lag og landslag, mens andre klinikere arbeider med rehabilitering i kommunen, sykehus eller i primærhelsetjenesten. Fellesnevneren er at alle jobber med muskel,- skjelett- og nervesystemet i praksis.

birkemoreferanse

ART® er en bløtvevsbehandling som egner seg godt for manuellterapeuter, fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater og naprapater. Metoden skiller seg vesentlig fra andre bløtvevsbehandlinger. Active Release Techniques® er et klinisk verktøy du absolutt kommer til å bli fornøyd med. Det er i første rekke delt inn i tre basemoduler; øvre ekstremitet, nedre ekstremitet og rygg/nakke. Kursene er hands-on workshops. For hvert av kursene finnes det en manual, en DVD og en anatomi app. ART® har investert og utviklet i moderne teknologi og har nå samlet all relevant kursmateriell med anatomi, bilder, symptomsveiledning, videor mm på en APP til iProdukter og Andoids.

Hovedkontoret til ART® i Europa ligger i samme bygg som ART® Klinikken i Moss. På kontoret jobber Katrin og Nicolai van der Lagen med administrasjon og organisering av kurs. Ta kontakt med Katrin for mer informasjon: katrin@activerelease.no eller 93456089

Mer info om klinikkens utdanningssystem finner du på:

- Hjemmeside ART® Europe
- Facebook
- Instagram
- Nicolai’s infoside
- Youtube
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone